Nieuwtjes

D.m.v. deze pagina willen wij u op de hoogte houden van de nieuwigheden en interessante weetjes uit onze sector en over ons bedrijf.

 

 

Wij zijn verhuisd!

01/11/2015 13:42, Ann Goeman

Wij zijn verhuisd! Kom een kijkje nemen in onze nieuwe toonzaal!

  Product in de kijker: ventilatiesysteem E+ met warmtepomp

20/02/2015 09:44, Ann Goeman

Dit systeem combineert de continue toevoer van verse lucht via zelfregelende ventilatieroosters met de mechanische afvoer van vervuilde lucht via een centrale afvoerventilator.

De gewonnen warmte kan zowel voor sanitair warm water als voor ruimteverwarming aangewend worden.De automatische oprolslang: onmisbaar in de garage!

29/02/2012 19:33, Ann Goeman

 

Garageslang

Om snel de auto, de garage vloer of de knutselhoek te stofzuigen kan je in één handeling de slang ontrollen en de stofzuiggroep laten starten.

Na de stofzuigbeurt rolt de slang zich automatisch op dankzij de combinatie van een oprolsysteem en een elastische slang.

De automatische garageslang rekt uit tot 6m zodat een actieradius van 12 m bereikt wordt. Het kan  zowel in kasten worden ingebouwd als in opbouw geplaatst, bijvb. tegen het plafond van de garage (zie foto).

Naast installaties in nieuwbouw en verbouwingen kan dit handig toestel ook toegevoegd worden aan een bestaande installatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 All-vac op batibouw

10/02/2012 10:43, Ann Goeman


Bekijk hieronder het filmpje met meer uitleg over het centraal stofzuigsysteem.