Systeem D

Mechanische toevoer, mechanische afvoer

All-vac Technology N.V.biedt ook een D-systeem met warmteterugwinning en zomerbypass aan, waarbij 90% van de warmte van de afgevoerde lucht gerecupereerd wordt. Met de teruggewonnen warmte wordt de koude aanvoerlucht vóórverwarmd, wat resulteert in een kostenbesparing.

De integrale metalen kanalisatie, het doordacht ontwerp én de correcte plaatsing  zorgen voor een optimale hygiëne en een perfect te onderhouden installatie. Met het D-systeem kan men volgens de nieuwe EPB-regelgeving 18 punten winnen t.o.v. een conventioneel ventilatiesysteem.

 U kan bij ons terecht voor zowel geplaatste systemen als zelfbouwkits.

 

Nieuw! Het BQLS systeem

BQLS is een modulair concept voor het uiterst comfortabel en energievriendelijk verwarmen, koelen en ventileren van de woning. BQLS is opgebouwd rondom de serie Elan DUO 2-zone luchtverwarming. Deze heeft standaard twee onafhankelijk werkende zones voor verwarmen en koelen.


Meer info vind u in deze brochure 

 

Zie ook https://www.youtube.com/watch?v=d7RWwscnds4

 

 

 

Het Ecocombi Systeem

Dit D systeem werkt met een zonnecollector waarmee warmte wordt opgewekt en opgeslagen in een boilervat.  Vanuit het vat wordt het warmtapwater geleverd en wordt ook de naverwarmer achter het Renovent HR warmteterugwintoestel gevoed.


Meer details vind u in de brochure: Ecocombi